Vergaderen

“Vergaderen in stijl in Amsterdam Centrum”

Bent u opzoek naar een inspirerende vergaderruimte in Amsterdam? Wij hebben de perfecte oplossing! EBC verhuurt professionele vergaderruimtes in Amsterdam centrum op een van de mooiste locaties aan de Keizersgracht. U zult verrast zijn door de rust en sereniteit in dit deel van het bruisend hart van de stad. De vier unieke vergaderruimtes – waaronder een stijlkamer en een prachtig tuinhuis –  zijn te huur voor zowel interne als externe klanten. Onze vergaderlocatie biedt ruimte aan groepen van 2 tot 18 personen. Ideaal voor teambuilding, brainstorm sessies, één op één gesprekken, presentaties, trainingen, et cetera.

”Voordelen van vergaderen bij EBC Amsterdam”

EBC heeft als vergaderlocatie in het centrum van Amsterdam veel te bieden op het gebied van comfort, service en uitstraling. Zo beschikt elke vergaderruimte over internet via het EBC Wifi netwerk. Met een eigen inlogcode zijn alle deelnemers verzekerd van een snelle verbinding. Natuurlijk beschikken we over de benodigde presentatiesystemen zoals flatscreens, beamers en flipovers. Ook voor een conference call kunt u terecht op onze vergaderlocatie.

Voor een persoonlijke service bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontvangen uw bezoek in onze stijlvolle receptie en organiseren graag de catering naar uw smaak. Indien gewenst ondersteunen we u met secretariële werkzaamheden, voorbereidingen van meetings, reserveren van hotels, diners en uitjes. Door onze kennis en ervaring weten we optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die onze locatie in Amsterdam centrum te bieden heeft. Onze gastvrije en toegewijde medewerkers zorgen er voor dat uw bijeenkomst een succes zal zijn.

Tuinhuis
Studio
Conference Room 1
Conference Room 2

Tuinhuis

EBC Amsterdam Garden House

Studio

EBC Amsterdam Meeting Room Studio

Conference Room 1

EBC Amsterdam Conference Room 1

Conference Room 2

Conference Room 2 in EBC Amsterdam