Virtueel Kantoor

Virtueel kantoor

Bent u opzoek naar een virtueel kantoor op een prestigieus adres? EBC Amsterdam biedt de mogelijkheid om uw virtuele werkplek te vestigen op ons adres aan de Keizersgracht.

Door gebruik te maken van een virtuele werkplek bij EBC Amsterdam bent u verzekerd van een professionele uitstraling voor uw bedrijf, zonder de kosten van een geheel eigen kantoor.

Er zijn tal van redenen waarom u gebruik zou willen maken van een virtueel kantoor: uw werkzaamheden spelen zich grotendeels af buiten kantoor, u bent bij voorbeeld advocaat en werkt vanuit huis, u zit nog in de opstartfase van uw nieuwe activiteiten of uw bedrijf heeft baat bij een stijlvolle uitstraling.

Het huren van een virtueel kantoor bij EBC Amsterdam is meer dan alleen het vestigen van uw bedrijf. Wij streven ernaar om u de ideale service te bieden, met aandacht voor uw persoonlijke wensen. Wij willen graag de ondersteunende partner van uw bedrijf zijn, zodat u zich 100% op uw organisatie en het ondernemen kunt richten en hierin succesvol zult zijn. Wij zijn graag het verlengstuk van uw organisatie.

Met een virtueel kantoor bij EBC Amsterdam bent u altijd bereikbaar voor uw klanten. Wij ontvangen uw post, nemen de telefoon voor u aan en sturen berichten direct door. Uw bezoek wordt op een gastvrije manier ontvangen in onze fraaie receptie, terwijl u gebruik kunt maken van de sfeervolle vergaderruimtes om uw meeting op een ontspannen en inspirerende manier te laten verlopen.

Daarnaast biedt EBC volledige secretariële service. Wat uw wensen qua ondersteuning ook zijn, met een virtuele werkplek betaalt u alleen voor de tijd die we aan de werkzaamheden besteden. Zelf heeft u dus geen extra vaste personeelskosten. Met meer dan 40 jaar ervaring voelen wij feilloos aan wat u nodig heeft en zorgen dat we klaar staan zodra u extra hulp kunt gebruiken.

De voordelen van een virtueel kantoor

  • Telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam
  • Post ontvangen en doorsturen naar een adres in binnen- of buitenland
  • Inschrijven bij de KvK op ons adres
  • 1 keer per maand gratis gebruik van kantoor- of vergaderruimte
  • Adres Keizersgracht op visitekaartje/ briefpapier
  • Altijd bereikbaar
  • Secretariële service
  • Professionele uitstraling
  • Kosten efficiënt
  • Gebruik van wereldwijd netwerk van business centers (ABCN en Locartis)

De telefoon- en postadresservice zijn ook als losse diensten af te nemen.

EBC Amsterdam Virtual Office
EBC Amsterdam outside view of the building
EBC Amsterdam Reception Welcome
EBC Amsterdam are on the ceiling of our meeting room