ennl
Mobile

Kantoor huren Amsterdam met volledige service

VAN EENMANSZAAK TOT VOLLE WERKVLOER

Of u nu alleen bent of meerdere mensen in dienst heeft, bij EBC Amsterdam kunt u kiezen uit kantoorruimtes in allerlei soorten en maten. Elk kantoor is gemeubileerd en gestoffeerd, zodat u meteen aan het werk kan. Ook uw telefoon en razendsnelle glasvezel internetverbinding zijn klaar voor gebruik. Desgewenst nemen onze meertalige telefonistes de telefoon voor u aan.

De gemeenschappelijke ruimtes zoals de receptie, keuken en de tuin staan te allen tijde tot uw beschikking. Daarnaast kunt u één keer per maand kosteloos vergaderen in één van de stijlvolle vergaderruimtes.

REPRESENTATIEF VAN BINNEN EN BUITEN

Het draait natuurlijk vooral om inhoud, maar uitstraling is minstens zo belangrijk. Ook in dat opzicht zit u bij EBC Amsterdam goed. Bij binnenkomst in het statige pand aan de Keizersgracht worden uw gasten ontvangen door onze vriendelijke receptionisten. Zij kunnen uw gasten doorsturen of bij u aankondigen op kantoor. Zowel de kantoren als de gemeenschappelijke ruimtes worden dagelijks schoongemaakt. Tenslotte zijn ook op zakelijk gebied weinig dingen zo bepalend als de eerste indruk.

© 2017 Euro Business Center (EBC) Amsterdam